SAVAGE GEAR 4PLAY LIP SCULL (JAN 2017)


As salamualaikum dan selamat datang kepada tetamu yang sudi melawat. Diharapkan hari ini cuaca elok-elok sahaja dan dapat keluar memancing. hehe.. Kepada yang selalu memancing dan kehabisan umpan yang dimakan oleh ikan-ikan yang kecil, savage gear 4play lip scull adalah pilihan terbaik dimana ianya sangat mudah digunakan untuk memasang umpan.

Kalau nak isi anak selayang nak buat main casting boleh sangat lah sebab benda ni akan jadi sama macam umpan gewang. Cuma masukkan sahaja kepala ikan dan cucuk dengan paku tu. nanti benda ni akan jadi macam gewang lah. Senang sahaja kan? hehe..






Disini saya nak bagitahu yang stok savage gear 4play lip scull size M dan L sudah ada. Harga barang ni bergantung kepada saiz seperti di bawah.  kepada sesiapa yang berminat bolehlah hubungi saya atau whatsapp terus ke nombor 011-19962082.


Saiz M: RM55/Pack
Saiz L: RM60/Pack

Satu pack savage gear 4play lip scull ada 2 biji. Apa-apa barang memancing yang akan dijual disini akan dikemaskini dalam link disini. Sekian Terima kasih.
Share on Google Plus

About Mohd Sharifuddin Omar

Jejaka yang suka gelak dan menggodek-godek.. Kadang-kadang jadi tikus baiki labu

2 comments:

  1. Kaki pancing rupanya.. dlu sy pun kaki pancing junior je.. tp skang dah xde geng nk mancing..

    ReplyDelete